OŽENIO SE MAJKL BUBLE

Izvor: Kurir, 01.Apr.2011, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OŽENIO SE MAJKL BUBLE

BUENOS AJRES - Kanadski pop pevač Majkl Buble oženio u četvrtak u Buenos Ajresu argentinskom TV glumicom Luisanom Lopilato.

Buble (35) i Luisana Lopilato (23) planiraju da kasnije prirede svečanost za 300 gostiju u vili izvan Buenos Ajresa, i da se još jednom venčaju u Vankuveru, u aprilu. Pevač koji je dobio nagradu Gremi za tradiconalni pop album "Crazy Love", jedan je severnoameričkih zabavljača koji ostvaruju najveće koncertne zarade. Luisana Lopilato se proslavila kao manekenka >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i igrala je u nizu argentinskih "sapunskih opera".

Buble se nekoliko godina zabavljao sa britanskom glumicom Emili Blant pre nego što je 2009. na latinoameričkoj turneji upoznao Luisanu Lopilato koja se ranije zabavljala sa teniserom Huanom Markom.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Oženio se Majkl Buble!

Izvor: Tracara.com, 01.Apr.2011

Šarmantni pevač kanadskog porekla, Majkl Buble oženio se svojom dugogodišnjom devojkom, argentinskom glumicom Lusijanom Lopilato. Par je sklopio građanski brak u rodnom gradu plave lepotice, Buenos Ajresu, nakon čega su pozirali fanovima i fotoreporterima. Ovo je samo početak slavlja za lepi...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.