OVO JE GUZA OD MILION DOLARA?!

Izvor: Kurir, 06.Mar.2012, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE GUZA OD MILION DOLARA?!

Od viška glava (ne) boli! Malo je onih koji ne znaju da Kim Kardašijan poseduje zanosne obline, ali niko nije mogao da pretpostavi da su baš toliko zanosne!

Od viška glava (ne) boli!

Malo je onih koji ne znaju da Kim Kardašijan poseduje zanosne obline, ali niko nije mogao da pretpostavi da su baš toliko zanosne!

Američki paparaci snimili su starletu na parkingu u Kalabasasu u uskim crnim helankama, u kojima njena guza izgleda mnogo, mnogo veća >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nego inače.

Biće da je Kim smanjila broj treninga, proporcionalno tome povećala broj obroka, a možda je usput zaboravila Fotošop.

Ono što znamo je da se za njeno pojavljivanje u reklamama i televizijskim emisijama baš zbog njene guze daju milioni dolara.

Kim je nedavno izjavila kako ne voli šminku i da se mnogo bolje oseća bez dodataka za lepotu.

U pravu je, tu više nema šta da se doda!

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.