OVAKO JE IZGLEDAO NJEN INTERVJU ZA POSAO KOD BEZOSA: Bivša asistentkinja osnivača Amazona otkrila da je postavio samo 2 pitanja!

Izvor: Kurir, 18.Nov.2021, 16:25

OVAKO JE IZGLEDAO NJEN INTERVJU ZA POSAO KOD BEZOSA: Bivša asistentkinja osnivača Amazona otkrila da je postavio samo 2 pitanja!

En Hajat je bila asistentkinja Džefa Bezosa, osnivača Amazona i jednog od najbogatijih ljudi na svetu. Iako nije imala ni diplomu ni preporuke, posao je dobila u prvom krugu, a odgovori na samo dva pitanja koja joj je Bezos lično postavio bili su njena "karta za prolaz".

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Direktor Amazona na razgovoru za posao postavi samo 2 pitanja

Izvor: Luftika.rs, 18.Nov.2021

En Hajat se 2002. godine prijavila za posao u Amazonu, i to za poziciju asistenta direktoru firme Džefu Bezosu. Na njeno ogromno iznenađenje dobila je posao, a sada je napisala i članak za veliku američku medijsku kuću CNBC, u kojem je objasnila kako je do toga došlo.. Ona je podsetila da su dva...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.