OTROVANA HUREM

Izvor: Kurir, 07.Mar.2012, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTROVANA HUREM

Pretekla! Hurem je spasena u poslednji čas, ali joj život i dalje visi o koncu! Mehidevran strepi da njen pakleni plan za ubistvo sultanove mezimice ne bude otkriven, a robinja Hasibe, koja je sipala otrov u Hureminu hranu ne znajući šta radi, pada u očajanje.

Pretekla!

Hurem je spasena u poslednji čas, ali joj život i dalje visi o koncu!

Mehidevran strepi da njen pakleni plan za ubistvo sultanove mezimice ne bude otkriven, a robinja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Hasibe, koja je sipala otrov u Hureminu hranu ne znajući šta radi, pada u očajanje.

Sulejman je besan zbog pokušaja ubistva njega i njegove mezimice i momentalno zahteva da se pronađe krivac i surovo kazni za zločin. On naređuje Ibrahim-paši da sprovede detaljnu istragu.

Sultanov drug kreće da istražuje ispitujući glavne robinje i kuvare, a trag ga vodi do očajne robinje Hasibe. Ipak, pre nego što bude odvedena na ispitivanje, Mehidevranina glavna sluškinja će pronaći način da je ućutka.

(R. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.