OTKRIVENA TAJNA HOLIVUDSKIH ZVEZDA

Izvor: Kurir, 30.Mar.2011, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVENA TAJNA HOLIVUDSKIH ZVEZDA

ASAI bobice, kojima je opčinjen ceo svet, stigle su i u Srbiju zahvaljujući firmi ULTIMALIFE. Ovo voće iz prašuma Amazona moćan je antioksidans i blagotvorno deluje na ceo organizam. Uz pomoć ASAI bobica efikasno ćete skinuti višak kilograma, a odlična su prevencija i raznih bolesti. Mnogi ih smatraju i eliksirom

ASAI bobice, kojima je opčinjen ceo svet, stigle su i u Srbiju zahvaljujući firmi ULTIMALIFE. Ovo voće iz prašuma Amazona moćan je antioksidans i blagotvorno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << deluje na ceo organizam. Uz pomoć ASAI bobica efikasno ćete skinuti višak kilograma, a odlična su prevencija i raznih bolesti.

Mnogi ih smatraju i eliksirom mladosti jer sadrže esencijalne masne kiseline, vitamine A, B1, B2, B3, C i E, kao i minerale fosfor, kalijum, kalcijum, magnezijum, cink i gvožđe, pa efikasno usporavaju starenje kože, a pri tom su 100 odsto prirodne.

Brojne holivudske zvezde već su otkrile da u ASAI bobicama leži tajna lepote i fit forme, u šta se i sami možete uveriti ako ih naručite preko ASAI CENTRA SRBIJE na brojeve telefona: 011/3214-994, 011/3214-995, 063/333237

www.ultimalife.rs

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.