OPRA VINFRI U MLADOSTI BILA PROSTITUTKA?

Izvor: Kurir, 30.Jul.2010, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPRA VINFRI U MLADOSTI BILA PROSTITUTKA?

Kada se pre nešto više od tri meseca pojavila neautorizovana biografija kraljice tok-šoua Opre Vinfri (Oprah Winfrey), podigla se velika prašina oko detalja o seksualnosti i teškom detinjstvu. Najnoviji tračevi pak tvrde kako je ona navodno bila prostitutka

Nemilosrdnu autorku biografija slavnih Kiti Kel ( Kitty Kelle) koja je napisala knjigu "Oprah: A Biography" sačekala je tužba, jer, između ostalog, u njoj tvrdi kako Opra ima seksualne afinitete prema ženama i da je njen odnos >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << s dugogodišnjim partnerom samo paravan.

Kelova je iznela svedočanstva Oprine rodbine koja tvrdi da detinjstvo televizijske zvezde nije ni približno toliko teško koliko ga je ona stalno opisivala.

Naglašen promiskuitet kog se Kelova dotakla ovih dana potvrdio je i Nešnal inkvajer (National Enljuirer) koji piše da je Opra u mladim danima bila prostitutka.

- Opra se boji da bi sve njene tajne mogle da procure u javnost i zato koristi svoj uticaj i novac da bi sprečila da njen privatni  život i svedočanstva ljudi oko nje postanu javno naklapanje - prenosi izvor blizak TV zvezdi.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.