OPET podigla prašinu!

Izvor: Mondo, 06.Nov.2016, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPET podigla prašinu!

Navikli smo da niže uspehe i priznanja kada je muzika u pitanju. Međutim, izgleda da joj ne ide "samo" to od ruke.

Da li znate ko je ove godine napravio najbolje patike?

Rijana!

Model "Fenty x Puma Creeper" je, kako kaže žiri za dodeljivanje nagrade "Obuća godine", najviše od svih drugih podigao prašinu, a baš taj model je iz kolekcije koju je dizajnirala pevačica sa Barbadosa.

"U svojim najluđim godinama nisam mogla da zamislim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da ću dobiti tu nagradu. Mnogo mi znači što sam ostavila trag u industriji cipela i patika i što mnogi drugi dele moju ljubav prema ovom modelu", rekla je Rijana kada je vest o nagradi stigla do nje.

Prošlogodišnji pobednik je model "Yeezy Boost 350", koji je dizajnirao Kanje Vest.

Inače, faktori koji utiču na to koji model patika će pobediti u oštroj konkurenciji, nije samo estetika, već i cena, reakcije potrošača, ocene na društvenim mrežama...

Pogledajte u foto galeriji o kojim patikama je reč:

Pogledajte i ostale modele koje je Rijana dizanirala za "Pumu"

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.