OPERISANA ANA STANIĆ poručila: Želim vam da uživate u današnjem danu

Izvor: Story, 16.Apr.2019, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPERISANA ANA STANIĆ poručila: Želim vam da uživate u današnjem danu

Pevačica Ana Stanić još jednom je podsetila sve koliko je važno da se ide na kontrole kod lekara i vode računa o svom zdravlju. Naime, Ana je operisala problematičan mladež na telu i sada je presrećna što su je nakon intervencije dočekali dobri rezultati. Iako o ovom problemu do sada nije govorila u javnosti, rešila je da ... The post OPERISANA ANA STANIĆ poručila: Želim vam da uživate u današnjem danu appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

OPERISANA ANA STANIĆ “Najviše sam brinula čekajući analize”

Izvor: Scandal.rs, 16.Apr.2019

Pevačica Ana Stanić operisala je problematičan mladež na telu, a intervencija je prošla u najboljem redu. Ana Stanić presrećna je što su je nakon operacije mladeža dočekali dobri rezultati, a iako o ovom problemu do sada nije govorila u javnosti, sada je sa svima podelila kroz šta je prošla....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.