ONE SU SEKSI, ŠIK, ŽENSTVENE: Čije modno izdanje vam se najviše dopada? (galerija)

Izvor: Story, 09.Jul.2019, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONE SU SEKSI, ŠIK, ŽENSTVENE: Čije modno izdanje vam se najviše dopada? (galerija)

Sinoć je održana žurka povodom kraja rijaliti šoua “Zadruga”. Tim povodom neke naše poznate cice pojavile su se u modnim izdanjima vrednim pažnje, a koje vam se najviše sviđa reći ćete nam glasanjem. Zgodna pobednica rijalitija Luna Đogani pojavila se u kratkoj perjanoj haljinici, Ivana Stamenković Sindi još jednom je pokazala svoje savršene obline, dok je ... The post ONE SU SEKSI, ŠIK, ŽENSTVENE: Čije modno izdanje vam se najviše dopada? (galerija) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

NE KRIJE RAZOČARANJE Bivši zadrugar tvrdi da Luna Đogani zapravo NIJE IMALA ONOLIKO GLASOVA u finalu koliko je saopšteno

Izvor: Blic, 10.Jul.2019, 07:17

Nakon spektakularnog finala rijaliti programa "Zadruga", pre dva dana je održana i žurka na kojoj su prisustvovali bivši učesnici, mnoge poznate ličnosti, kao i hiljadu odabranih fanova, a tamo se našao i nekadašnji takmičar Adam Đogani.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.