Izvor: Blic, 05.Avg.2023, 18:48

OLUJA PRAVI HAOS PO SRBIJI! Beograd preživeo apokalipsu, nevreme se premešta po svim delovima zemlje (FOTO, VIDEO)

Jaka oluja stigla je u Srbiju oko 13 časova, a prvi na udaru su bili zapadni delovi zemlje. RHMZ iz sata u sata izdaje najnovija upozorenja za one delove zemlje koji su sledeći na udaru. U Sloveniji je još juče napravila haos, a olujni oblaci nadvili su se danas nad celim regionom - najviši stepen upozorenja na jako nevreme i dalje važi kako za Sloveniju, tako i za Hrvatsku i delove Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije. Pola Srbije je danas u narandžastom, a pola u crvenom, najvišem stepenu upozorenja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"BOŽE DRAGI, ŠTA JE OVO?" Neverovatan oblak snimljen iznad Rtnja (FOTO)

Izvor: Blic, 05.Avg.2023

Crni oblaci nadvili su se danas nad Srbijom. Kiša, grad i jak vetar paralisali su Beograd, u kojem se u toku poslepodneva dan pretvorio u noć. Pored glavnog grada gde su, u popodnevnim satima, kratkotrajan grad i jak i olujni vetar napravili haos, ništa bolje nisu prošli ni drugi delovi zemlje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.