OČI IRANA UPRTE U BAJDENA! ROHANI: Kada mi mogli da vratimo politiku od pre Trampa, našli bismo rešenje za mnoga pitanja!

Izvor: Kurir, 25.Nov.2020, 14:23

OČI IRANA UPRTE U BAJDENA! ROHANI: Kada mi mogli da vratimo politiku od pre Trampa, našli bismo rešenje za mnoga pitanja!

Iranski predsednik Hasan Rohani ponovo je danas izrazio nadu da će izabrani američki predsednik Džo Bajden vratiti američku politiku prema Iranu na onu tačku gde ju je kao potpredsednik ostavio pre četiri godine, prenela je državna televizija.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Iranski predsednik pozvao Bajdena da otvori novu stranicu u odnosima sa Iranom

Izvor: Beta, 25.Nov.2020

 Iranski predsednik Hasan Rohani pozvao je danas novoizabranog predsednika SAD Džozefa Bajdena da "otvori novu stranicu" u odnosima sa Iranom."Iran i SAD mogu da odluče i najave da će se vratiti u situaciju koja je vladala pre 20. januara 2017. godine", kada je Donald Tramp stupio na funkciju u...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.