OC Jahorina završio najuspešniju skijašku sezonu do sada!

Izvor: Story, 16.Apr.2018, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OC Jahorina završio najuspešniju skijašku sezonu do sada!

Najuspešnija skijaška sezona na Jahorini završena je nakon 131 dana rada. OC Jahorina prvi je u regionu otvorio i poslednji zatvorio ski centar za skijaše i posetioce, što je do sada nezapamćeno na Jahorini. Rekordni broj od gotovo 185.000 skijaša koji su uživali na olimpijskoj planini, prihodi samo od prodaje karata koji su prestigli 5.300.000 ... The post OC Jahorina završio najuspešniju skijašku sezonu do sada! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

OC Jahorina završio najuspešniju skijašku sezonu do sada

Izvor: Blic, 17.Apr.2018, 13:58

OC Jahorina, 16. mart 2018. godine – Najuspešnija skijaška sezona na Jahorini završena je nakon 131 dana rada. OC Jahorina prvi je u regionu otvorio i poslednji zatvorio ski centar za skijaše i posetioce, što je do sada nezapamćeno na Jahorini. Rekordni broj od gotovo 185.000 skijaša koji su...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.