Izvor: Luftika.rs, 21.Feb.2024, 16:58

Novosadska “Informatika” poslala opomene za dugovanja, ako ne platite očekujte izvršitelje na vratima

“Informatika” je poslala opomene Novosađanima za dugovanja za komunalno-stambene usluge.
Opomenut period za fizička lica korisnike stambenog i poslovnog prostora je od marta 2023. godine do septembra 2023. godine.
Za pravna lica i preduzetnike, koji su korisnici stambenog i poslovnog prostora opomenom će biti obuhvaćen period od marta 2021. do septembra 2023. godine, piše 021.
“‘Informatika’ moli korisnike da, ukoliko imaju dugovanja u gore navedenim periodima, da >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ih izmire najkasnije do 5. marta, kako bi izbegli troškove prinudne naplate dugovanja u postupku koji će sprovesti nadležni javni izvršitelj”, kažu u Informatici.
Takođe, podsećaju korisnike na mogućnost zaključenja sporazuma o isplati duga na rate, a o preciznijim uslovima za zaključenje Sporazuma možete pozvati kontakt centar na broj 0800 222 021 ili lično otići u upravnu zgradu Informatike na adresi Bulevaru cara Lazara 3.
Qilin već napadao državne kompanije u Srbiji: Šta znamo o hakerskoj grupi koja je srušila EPS?

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.