Izvor: Luftika.rs, 25.Mar.2024, 09:51

Novosađanka uhvatila mladića kako sedi u njenom autu, a onda je otkrivena bolna pozadina priče

Pozadina priče o mladiću koga je Novosađanka zatekla kako sedi za volanom njenih kola i za koga se u prvi u prvi mah zaključuje da je lopov, potpuno je drugačija od onog što se u prvi mah mislilo.
Nakon što je pomenuti snimak ugledao svetlost dana, na mrežama se pojavila informacija da se za ovim mladićem traga, da je on nestao dan ranije, objavljeno je njegovo ime i prezime kao i to da ima 17 godina.
– Nestao je u noći između 21. i 22. marta na Rotkvariji, nestanak je prijavljen policiji. Nije lopov, ne ume da vozi. Verovatno je ušao u kola da se ugreje. Ne oseća se dobro. Ako ga neko vidi, neka ga zadrži i javi najbližoj stanici policije – glasio je apel objavljen uz njegovu fotografiju i broj telefona.
Ubrzo...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.