Izvor: Luftika.rs, 08.Mar.2023, 11:21

Novosađani terevenke zamenili pab kvizovima, a znanje pretočili u zabavu (VIDEO)

Poslednjih godina pub kvizovi su postali vrlo popularni među Novosađanima. Tome u prilog govori i činjenica da se u ovom gradu na nedeljnom nivou upriliči barem 10-ak pab kvizova.
Osim Novosađana, ovaj vid zabave privlači i takmičare iz čitavog regiona.
Tokom dva dana vikenda, više od 120 takmičara iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske testiralo je svoja znanja u okviru „NS open-a“, u organizaciji Srpske kviz asocijacije, na dve lokacije.
– Očekujem dobre rezultate, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << očekujem da vidim kakav sam sa komšijama iz Hrvatske pa šta bude – izneo je Žarko Stevanović svoja očekivanja.

– Nisam došao sa nekim preteranim očekivanjima nego je to eto više da se zabavim i onako malo vidim Novi sad jer nisam nikad do sad bio tu i eto prilika da pogledam i grad – istakao je Fabaian Brkić.
Tokom vikenda takmičari su kroz sedam individualnih, jedan grupni i jedan kviz za parove testirali svoje znanje, a ujedno se i lepo zabavili i obogatili još jednim novim iskustvom.
– Standardno opšti individualni kviz izaziva najveće interesovanje, ali eto od tematskih kvizova koje smo ponudili istorijski kviz će raditi skoro 70-oro ljudi, kviz o Đorđu Balaševiću isto tako, tako da skroz smo zadovoljni odzivom – izjavio je Branimir Arsić, potpredsednik Srpske kviz asocijacije.
Tokom dva dana trajanja kviza, takmičari su testirali svoja znanja iz raznih oblasti, a najbolji su obradovani nagradama poput medalja, plaketa, ulaznica za galerije i predstave, ali i mnogim drugim.
Kvizovi su organizovani u Radio kafeu i Šamrok baru.
Izvor: Telegraf
Čas istorije: Najstarije novosadske kafane

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.