Izvor: Luftika.rs, 14.Apr.2023, 12:21

Novosađani Lana i Filip naštimovali su gitaru i glasne žice i svaki dan u podzemnom pevaju za Minin život

Mladić i devojka Filip i Lana iz Novog Sada odlučili su da ne sede skrštenih ruku, već da svoj talenat i ljubav prema muzici pretoče u nešto humano.
Filip je naštimovao gitaru, Lana je spremila svoj glas i uputili su se ka podzemnom prolazu kod glavne Pošte u Novom Sadu.
Postavili su kofer za gitaru i krenuli da muziciraju, a na tabli pored pisalo je „Za Minu“. Ne, Filip i Lana nisu došli ovde da zarade novac, već da uz zvuke Filipove gitare i Laninog anđeoskog glasa prikupe >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << novac za Minu Pošarac iz Rume kojoj je hitno potrebno lečenje u inostranstvu, prenosi Telegraf.
Oni kažu da su na ideju da sviraju za Minu, došli kada su videli da i drugi muzičari u Novom Sadu, ali i drugim gradovima prave slične akcije.
Ističu da će svaki dan biti ovde od 14 do 18 časova, koliko god to bude bilo potrebno i da pozivaju sve građane da dođu i pomognu koliko mogu, jer je svaki dinar bitan za Minino izlečenje.
Podsetimo, Mina Pošarac (22) rođena je u Sremskoj Mitrovici, ali živi u Rumi.
Ona je vedra i nasmejana devojka, voli sport i Crvenu Zvezdu, a pohađa i fakultet. Nikada nije slutila da joj jedna noć promeniti sve. Mina se probudila i shvatila da ne oseća noge, a sada vodi borbu sa najagresivnijim tumorom kičmene moždine.
Mini možete pomoći i slanjem SMS poruke sa sadržajem 1471 na broj 3030.
Izvor: Telegraf
Pomozimo našem sugrađaninu Milošu (7) da pobedi opaku bolest!

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.