Izvor: DANuBeogradu.rs, 21.Dec.2023, 09:44

Novogodišnji bazar na Čukarici od 26. do 30. decembra 2023.

Povodom predstojećih praznika, Turistička organizacija Čukarice organizovaće Novogodišnji bazar na Čukarici na platou ispred škole „Josif Pančić“. Manifestacija će se održati od 26. do 30. decembra 2023. od 10.00 do 22.00. Posetioci će imati priliku da uživaju u prazničnom raspoloženju, uz zanatske rukotvorine, gastronomske specijalitete, sireve, proizvode od meda, koje će moći i da kupe, … Članak Novogodišnji bazar na Čukarici od 26. do 30. decembra 2023. se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vožnja sa Deda Mrazom na novogodišnjem bazaru u Vlasotincu

Izvor: JužneVesti.com, 21.Dec.2023

Druženje sa vilenjacima i vožnja kočijom sa Deda Mrazom očekuje mališane koji dođu na novogodišnji bazar u Vlasotincu u petak, 22. decembra, od 11 do 16 sati na platou ispred Opštine...Turistička organizacija Vlasotinca organizovala je za svoje sugrađane bogat zabavni program uz prodajne štandove...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.