Novi udes automobila od milion evra VIDEO

Izvor: B92, 16.Dec.2018, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi udes automobila od milion evra VIDEO

McLaren Senna je model čija je proizvodnja ograničena na svega 500 primeraka, a za manje od dva meseca već su zabeležena dva udesa ovog supersportskog automobila.

Nakon manjeg udesa koji se krajem oktobra dogodio u Nemačkoj, još jedan McLaren Senna učestvovao je u saobraćajnoj nezgodi, ovog puta u Velikoj Britaniji.

Za razliku od prvog incidenta, kada je vozač tek kupljenog automobila izgubio kontrolu nad vozilom i udario u zid, u novoj nesreći pored McLarenovog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << modela ulestvovala su još dva automobila, od kojih je jedan završio na boku.

Dobra vest je da u ovoj nezgodi nije bilo povređenih:

Što se tiče skupocenog sportskog automobila, vidljivo je da je pretrpeo znatnu štetu na levoj strani, uključujući uništeno prednje levo krilo i oštećen sistem oslanjanja, dok će točak i guma takođe morati da budu zamenjeni.

Ako se zna da nov McLaren Senna košta oko milion evra, zamena uništenih i popravka oštećenih delova na ovom automobilu može da bude izuzetno skupa. Konačnu odluku ipak će doneti osiguranje koje treba da proceni da li se isplati popravljati automobili ili će on da bude potpuno otpisan.

Model McLaren Senna predstavljen je krajem 2017. godine. Ovaj hipersposrtski automobil, nazvan po legendarnom, tragično preminulom brazilskom vozaču Ajrtonu Seni, raspolaže sa 800 ks (589 kW) i 800 Nm. Od 0 do 100 km/h ubrzava za 2,8 s, dok je maksimalna brzina 340 km/h.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novi udes automobila od milion evra

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Dec.2018

McLaren Senna je model čija je proizvodnja ograničena na svega 500 primjeraka, a za manje od dva mjeseca već su zabilježena dva udesa ovog supersportskog automobila.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.