Izvor: Luftika.rs, 24.Avg.2023, 09:01

Novi slučaj jezivog nasilja nad ženama u Srbiji: Glavom udario suprugu nasred ulice (VIDEO)

Nasilnik je odmah prijaviljen policiji, koja ga je uhapsila u najkraćem roku
Mitrovačka policija uhapsila je P. P. (27) iz Laćarka zbog fizičkog nasilja nad nevenčanom 24-godišnjom suprugom.
Društvenim mrežama kruži jeziv video-snimak na kom se vidi kako P. P. u alkoholisanom stanju glavom udara suprugu u glavu!
– Taj je poznat kao nasilnik i kabadahija, stalno je pijan, voli da se tuče i maltretira sve oko sebe! Pre nekoliko godina tukao je rođenog oca… Već nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << godina živi s ovom ženom – pričaju u tom mestu, javlja Informer.
– U utorak posle 18 sati, mi malo legli, ona vrućina, omorina bila, kad trgne me iz dremeža cika, vika, urlanje, psovanje! Ja na prozor, kad ono on juriša na ženu na ulici, ona se brani, mlati rukama, a on, kabadahija u jednom momentu glavom je udari u njenu glavu – priča komšija iz Karađorđeve ulice u Laćarku, još uvek u šoku.
pic.twitter.com/5wRv0lbtfY
— Pluton (@Pluton45873221) August 23, 2023

Komšije su nasilnika snimale mobilnim telefonom i video postavili na društvene mreže. Nasilnik je odmah prijaviljen policiji, koja ga je uhapsila u kratkom roku i kako se nezvanično saznaje, na alko-testu je imao tri promila alkohola u krvi.
Osumnjičenom su izrečene hitne mere o privremenom udaljenju iz stana i zabrani prilaska oštećenoj.
Određeno mu je zadržavanje do 48 sati u kom roku će uz krivičnu prijavu za nasilje u porodici biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.
Ovo jezivo porodično nasilje u Sremskoj Mitrovici desilo se u istom danu kada je u centru grada drugi muškarac napao bivšu suprugu i zverski je ugrizao za obraz. Teže posledice ovog napada sprečili su slučajni prolaznici koji su nesrećnoj ženi pritrčali u pomoć.
Uhapšen nasilnik koji je ugrizao ženu za obraz u Sremskoj Mitrovici
Izvor: Kurir.rs/Informer

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.