Izvor: B92, 01.Jun.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi projekat B92 i BBC-ja

Beograd -- Britanski servis BBC i Radio-televizija B92 započeli su novi projekat saradnje sa 20 lokalnih radio-stanica iz gradova širom Srbije.

Sastanak predstavnika BBC-a, B92 i 20 stanica prvi je korak buduće bliske saradnja britanskog javnog servisa sa medijima u Srbiji. U BBC-ju navode da žele da stanicama u Srbiji koje reemituju njihov program pomognu da, kroz edukaciju zaposlenih i zajedničke akcije, unaprede svoj program i poslovanje.

B92 od oktobra prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine u koprodukciji sa BBC-jem realizuje emisiju Svet u dva. Dnevna emisija o najznačajnijim svetskim i domaćim dogaćajima iz politike, ekonomije, sporta i šou biznisa emituje se uživo iz studija u Londonu i Beogradu.

Sastanku stanica-partnera BBC-ja prisustvovao je i ambasador Velike Britanije u Beogradu, koji je istakao da je Srbiji potrebna jaka mreža nezavisnih medija koji će nadzirati rad vlasti i podsticati pozitivne promene.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.