Izvor: DANuBeogradu.rs, 22.Maj.2023, 14:15

Novi filmovi u bioskopima: Suzume

Dopustite da vas očara anime film „Suzume“, novi film Makoto Šinkaija, koji će se prikazivati u bioskopima od četvrtka, 25. maja 2023. U fokusu Šinkaijevog novog filma je tinejdžerka Suzume. Ona slučajno otvara neobična vrata koja se nalaze u zaboravljenom mestu u blizini njenog grada na ostrvu Kjuši. Ubrzo nakon toga, Suzume počinje da primećuje … Članak Novi filmovi u bioskopima: Suzume se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi filmovi u bioskopima: Praznici na italijanski

Izvor: DANuBeogradu.rs, 23.Maj.2023, 07:57

Komedija „Praznici na italijanski“ sa Sebastijanom Maniskalkom i Robertom de Nirom u glavnim ulogama prikazivaće se u bioskopima od 25. maja 2023. Radnja se vrti oko Sebastijana koga njegova verenica ohrabruje da dovede svog oca imigranta, frizera, Salva, na praznično druženje sa svojom superbogatom...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.