Izvor: DANuBeogradu.rs, 07.Feb.2024, 00:15

Novi filmovi u bioskopima: Sunce mamino

Premijera filma „Sunce mamino“ scenariste i reditelja Koste Đorđevića održaće se u utorak, 13. februara 2024. od 20.00, u MTS dvorani. Film će biti na redovnim repertoarima bioskopa od 15. februara. Nakon svetske premijere na filmskom festivalu u Talinu, Đorđevićevo ostvarenje koje je okupilo poznata glumačka imena, donosi sada pred domaću publiku toplu, tinejdžersku i … Članak Novi filmovi u bioskopima: Sunce mamino se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvorana KCB: Dani mađarskog filma

Izvor: DANuBeogradu.rs, 07.Feb.2024

U organizaciji Collegium Hungaricuma i Kulturnog centra Beograda od 8. do 10. februara 2024. u Dvorani KCB biće održani Dani mađarskog filma. Tokom tri dana, posetioci će moći da pogledaju pet najupečatljivijih mađarskih filmova proteklih godina, koje su režirali svetski priznati reditelji i...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.