Izvor: DANuBeogradu.rs, 11.Feb.2024, 09:39

Novi filmovi u bioskopima: Škola magičnih životinja 2

Novi nemački dečji film „Škola magičnih životinja 2“, nastao po popularnoj TV seriji, prikazivaće se u bioskopima od četvrtka, 15. februara 2024. Ida i Beni pohađaju Vinterštajn školu, koja je škola magičnih životinja. Povodom školske godišnjice učenici žele da izvedu mjuzikl ali je sve u haosu. I šta se dešava sa čudnim rupama u školskom … Članak Novi filmovi u bioskopima: Škola magičnih životinja 2 se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Film sa više nominacija za Oskara, BARTONOVA AKADEMIJA, otvara 52. FEST

Izvor: DANuBeogradu.rs, 11.Feb.2024

52. međunarodni filmski festival FEST 23. februara 2024. u MTS dvorani otvoriće film „Bartonova akademija“, dvostrukog oskarovca Aleksandera Pejna. „Bartonova akademija“ (The Holdovers) Aleksandra Pejna ovogodišnji je kandidat za nagradu Oskar u nekoliko kategorija, među kojima su: najbolji...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.