Izvor: DANuBeogradu.rs, 07.Jun.2023, 19:57

Novi filmovi u bioskopima: Sisu

Neobično, ali istinito: u domaćim bioskopima od četvrtka, 8. juna 2023, prikazivaće se finski ratni film „Sisu“, delimično zasnovan na stvarnim događajima. Naime, pored istinitih događaja vezanih za finskog vojnog snajperistu Sima Haihe, koji se borio protiv Crvene armije, inspiraciju za film reditelj Jalmari Helander crpeo je iz knjige i filma „Prva krv“ (Rambo). Ubrzo … Članak Novi filmovi u bioskopima: Sisu se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Bioskopski repertoari, 8-14. jun 2023.

Izvor: DANuBeogradu.rs, 08.Jun.2023, 01:00

Bioskopski repertoari aktuelni su od 8. do 14. juna 2023. Vreme je idealno za bioskope: tu su novi filmovi, premijere i klasici u Kinoteci. Opise filmova koji se prikazuju u bioskopima potražite OVDE. Bioskopski repertoari od 8. do 14. juna 2023. (kliknite na naziv bioskopa) MTS dvorana (ex Dvorana...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.