Izvor: DANuBeogradu.rs, 19.Apr.2023, 07:45

Novi filmovi u bioskopima: Princeza Late i magični vodeni kamen

Snimljen po dečijoj bestseler knjizi, animirani film „Princeza Late i magični vodeni kamen“, prikazivaće se u bioskopima od četvrtka, 20. aprila 2023. Nedavna suša naterala je šumsku družinu da čuva vodu pažljivije nego inače. Jedini način da šuma ponovno dobije vodu je da vrati čarobni vodeni kamen koji je ukrao Kralj medveda. Princeza Late, naš … Članak Novi filmovi u bioskopima: Princeza Late i magični vodeni kamen se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Novi filmovi u bioskopima: Zveri

Izvor: DANuBeogradu.rs, 19.Apr.2023

Film koji je na ovogodišnjem FEST-u osvojio nagradu za najbolji scenario, „Zveri“, prikazivaće se u bioskopima od četvrtka, 20. aprila 2023. Ovo špansko delo imalo je čak 17 nominacija na dodeli Goya nagrada, a osvojilo je devet nagrada uključujući i one za najbolji film i režiju. Francuski...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.