Izvor: DANuBeogradu.rs, 12.Okt.2023, 00:11

Novi filmovi u bioskopima: Odmazda

Još jedan akcioni film sa neponovljivim Lijamom Nisonom u glavnoj ulozi: „Odmazda“ će se prikazivati u bioskopima od četvrtka, 12. oktobra 2023. Od producenta hit filmova „Non-stop“ i „Putnik“ dolazi nova napeta akcija i rimejk španskog hita „El desconocido“ (Osveta). Scenario Krisa Salmanpura prati uspešnog poslovnog čoveka, Meta Tarnera, koji na putu do posla otkriva … Članak Novi filmovi u bioskopima: Odmazda se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Bioskopski repertoari, 12-18. oktobar 2023.

Izvor: DANuBeogradu.rs, 12.Okt.2023

Bioskopski repertoari aktuelni su od 12. do 18. oktobra 2023. Na repertoarima su novi i stari filmovi, festivali, ali i nekoliko premijera… Opise filmova koji se prikazuju u bioskopima potražite OVDE. Bioskopski repertoari od 12. do 18. oktobra 2023. (kliknite na naziv bioskopa) MTS dvorana (ex Dvorana...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.