Izvor: DANuBeogradu.rs, 05.Dec.2023, 16:58

Novi filmovi u bioskopima: Kako se kresnuti

Debitantsko ostvarenje britanske rediteljke Moli Mening Voker „Kako se kresnuti“ prikazivaće se u bioskopima od četvrtka, 7. decembra 2023. Svetska premijera filma održana je na ovogodišnjem Kanskom festivalu gde je ovenčan nagradom „Izvestan pogled“, a na festivalu u Zagrebu osvojio je glavnu nagradu Zlatna kolica za najbolji dugometražni film. U Srbiji je premijerno prikazan na … Članak Novi filmovi u bioskopima: Kako se kresnuti se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi filmovi u bioskopima: Vonka

Izvor: DANuBeogradu.rs, 06.Dec.2023, 12:09

Ovo je čudesna priča o tome kako je najveći izumitelj, čarobnjak i proizvođač čokolade na svetu postao omiljeni Vili Vonka kakvog danas poznajemo. Film „Vonka“ će imati premijeru u domaćim bioskopima u subotu, 9. decembra 2023. Opojna je mešavina magije i muzike, haosa i emocija, a sve...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.