Izvor: DANuBeogradu.rs, 28.Nov.2022, 13:06

Novi filmovi u bioskopima: Divlja noć

Od četvrtka, 1. decembra 2022, na redovne repertoare bioskopa stiže film „Divlja noć“, akciona komedija koja ubrzava puls i humorom ostavlja bez daha. Dođavola sa „sve je mirno“. Mračna (veoma krvava) praznična akciona komedija govori da uvek treba da se kladimo na crveno. Kada tim plaćenika upadne u bogato porodično imanje na Badnje veče, uzimajući … Članak Novi filmovi u bioskopima: Divlja noć se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Novi filmovi u bioskopima: Mačak u čizmama – Poslednja želja

Izvor: DANuBeogradu.rs, 28.Nov.2022

Na radost svih mališana, i ljubitelja animacije, „Mačak u čizmama – Poslednja želja“, prikazivaće se od subote 3. decembra 2022. u bioskopima. Film u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji drugi je deo zabavnog serijala o omiljenom, šašavom, neustrašivom mačku koji, naravno, obožava mleko....

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.