Izvor: DANuBeogradu.rs, 01.Dec.2022, 07:29

Novi filmovi u bioskopima: Da li ste videli ovu ženu

Posle premijere na Festivalu autorskog filma, „Da li ste videli ovu ženu“ prikazivaće se od četvrtka, 1. decembra 2022, u domaćim bioskopima. Delo autora Dušana Zorića i Matije Gluščevića prikazano je i u Veneciji, a o inspiraciji za film Zorić je rekao: „Matija i ja smo imali sličnu ideju, odnosno imali smo sličnu junakinju, te … Članak Novi filmovi u bioskopima: Da li ste videli ovu ženu se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Novi filmovi u bioskopima: Vinski: Nevidljivi super-klinac

Izvor: DANuBeogradu.rs, 01.Dec.2022

Finski dečiji film „Vinski: Nevidljivi super-klinac“, posle premijere na Kids Fest-u, prikazivaće se u bioskopima od četvrtka, 1. decembra 2022. Otkada je Vinski upoznao misterioznog apotekara, on više nije obični desetogodišnjak. Uz pomoć čarobnog praha koji je dobio na poklon, Vinski dobija...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.