Izvor: DANuBeogradu.rs, 17.Feb.2024, 19:31

Novi filmovi u bioskopima: Buntovnica

Nakon nagrade na Sandens festivalu, britanski film „Buntovnica“ prikazivaće se u domaćim bioskopima od četvrtka, 22. februara 2024. Film rediteljke Šarlot Rigan, sa Harisom Dikinsonom u glavnoj ulozi, priča je o mladom ocu koji se iznenada pojavljuje pred devojčicom koja je, nakon smrti majke, prepuštena životu bez ikoga. Na filmu debituje četrnaestogodišnja Lola Kembel koju … Članak Novi filmovi u bioskopima: Buntovnica se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Specialty Dog Show u Beogradskoj areni

Izvor: DANuBeogradu.rs, 18.Feb.2024, 13:27

Po najavama organizatora, najveća izložba pasa na svetu – Specialty Dog Show – biće organizovana u Beogradskoj areni, 24. i 25. februara 2024. Psi najatraktivnijih rasa iz celog sveta će defilovati Arenom u subotu i nedelju, sa ciljem da osvoje prestižne nagrade. Najistaknutija imena svetske...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.