Izvor: Luftika.rs, 29.Mar.2023, 12:29

Novi detalji u slučaju „devojčice iz kade“: Živela sama zaključana u kupatilu, ceo stan bio pun smeća

Uroš Pašajlić (38) uhapšen je juče u štek stanu na Karaburmi, a tokom istrage ovog slučaja sa Zvezdare, pojavili su se novi stravični detalji.
– Devojčica (8) je živela sama u tom stanu, on je ponekad dolazio i obilazio. Živela je u kupatilu, zaključana. Ključ je bio sa spoljne strane brave. Kada je otključano, ona je nađena u kadi, obučena. Nije imala vidljive povrede, ali je bila u katastrofalnom stanju. Ceo stan je bio pun smeća – rekao je za Telegraf sagovornik iz istrage >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ovog slučaja.
Dodao je da je Ivana L. (47) ispričala policiji da on drži dete u stan u koje povremeno obilazi.
– Došla je u stanicu sa vidnim teškim povredama na licu. Rekla je da ju je Uroš udario glavom u nos i da misli da joj ga je polomio. Tada je navela da je saznala da on ima ćerku koju drži u stanu u Mirijevu i koju samo povremeno obilazi – rekao je sagovornik.
Od trenutka kada je nađeno dete, za Urošem je bila raspisana potera, a uhapšen je juče.
– Potraga za njim je bila raspisana 24. marta, uhapšen je 4 dana kasnije na Karaburmi pomoću baznih stanica mobilnog telefona -rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja.
Kao što je već ranije tužilaštvo saopštilo, Pašajlić se sumnjiči da je izvršio krivična dela nasilje u porodici, protivpravno lišenje slobode na štetu nevenčane supruge, kao i krivična dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza u odnosu na dete.
Kao što je već ranije tužilaštvo saopštilo, Uroš Pašajlić se sumnjiči da je izvršio krivična dela nasilje u porodici, protivpravno lišenje slobode na štetu nevenčane supruge, kao i krivična dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza u odnosu na dete.
U roku od 48 časova osumnjičeni će izneti odbranu pred tužiocem, nakon čega će biti preduzete sve neophodne dokazne radnje u cilju utvrđivanja svih navedenih krivičnih dela koja se osumnjičenom stavljaju na teret.
Nakon saslušanja tužilaštvo će obavestiti javnost o daljem toku postupka.
Devojčica koju je otac držao zarobljenu u stanu nevidljiva za sistem, nije išla u vrtić ni u školu

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.