Izvor: Luftika.rs, 17.Apr.2024, 11:01

Novi Sad dobija 8 novih predškolskih ustanova, a Radosno detinjstvo prestaje da postoji

Pred odbornicima Skupštine grada na sednici zakazanoj za petak (19. april) u Novom Sadu, naći će se i odluka da Predškolska ustanova „Radosno detinjstvo“ prestane sa radom, te da je zameni osam novih ustanova.
Nove predškolske ustanove bi bile podeljene onako kako sada izgledaju pedagoške jedinice: „Riznica“ u Petrovaradinu, „Lastavica“ u Veterniku, „Miroslav Antić“, „Plava zvezda“ , „Jovan Jovanović Zmaj“, „Stari grad“, „Pčelica Maja“ i „Dečija planeta“ u Novom Sadu.
Nova organizacija rada predškolske ustanove urađena je na osnovu Elaborat o razvojnom planu mreže javnih predškolskih ustanova na teritoriji grada od 2024. do 2029. godine.
Više ustanova za sada ne znači i više...

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

"Galens" inicira, Grad sprovodi: Menja se plan za prostor koji je bio predviđen za sportski park

Izvor: Radio 021, 17.Apr.2024

Pred odbornicima Skupštine Novog Sada u petak, 19. aprila, naći će se odluka o izmeni Plana generalne regulacije za lokalitet na Novom naselju koji je ranijim planovima bio predviđen za park.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.