Izvor: B92, 05.Sep.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova šema programa TV B92

Beograd -- Od 17. septembra će TV B92 emitovati program po novoj šemi.

Na programu će biti novi Veliki brat, Milioner, Pitanja za šampiona, Uzmi ili ostavi. Gledaoci će moći da vide i novu humorističku seriju Naša mala klinika, po scenariju Branka Đurića Đure, i seriju u koprodukciji Kobre i Adrenalina pod naslovom Vratiće se rode.

Tu je i Mile protiv tranzicije, kom će se pridružiti Miki iz Kupinova, a ima i suprugu Macu, čiji lik tumači Branka Katić. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tu su i nove strane serije, Kobra i Statisti.

Vesti ostaju u terminima 10.00, 16.00, 18.30 i 23.00. Tu su i Utisak nedelje i Olja Bećković, Poligraf Jugoslava Ćosića i Antonele Riha, koji će pored intervjua imati i TV duele. Vraćaju se i serijali Insajder i B92 istražuje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.