Nova programska šema Radija B92

Izvor: B92, 08.Sep.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova programska šema Radija B92

Beograd -- Na Radiju B92 počinje jesenja sezona koja donosi i novu programsku šemu.

Slušaoci Radija B92 ponovo će moći da slušaju informativne programe - Kažiprst i Peščanik, kao i emisiju Igora Brakusa, ali i nove emisije. Radio B92 i ove jeseni izlazi iz studija - Gorica i Dragan svakog četvrtka u narednih šest nedelja, u okviru akcije ''Udahni duboko - ako smeš'', posećivaće gradove u Srbiji u kojima je zagađena životna sredina.

Od ove nedelje na program >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se vraćaju Peščanik i Igor Brakus. Emisija Razglas na program dolazi uz autorsko pojačanje sredom, kada za mikrofon sedaju Uroš Đurić i Radovan Nastić, a od danas počinje i nova sezona Kažiprsta.

"Ove sezone ono što će biti različito je i različita klima u kojoj živimo. Imamo novu vlast, imamo novu zanimljivu koaliciju kojom nisam uspela da se bavim prošle sezone jer je formirana tokom leta, tako da jedva čekam da upoznam neke nove ministre, da ih ugostim u studiju i da ih pitam ono što zanima naše slušaoce i gledaoce. Prvi gost biće ministar policije gospodin Ivica Dačić, a ključna tema, naravno, biće pitanje izveštaja MUP-a Srbije oko stradanja demonstranta na protestu protiv hapšenja Radovana Karadžića", najavila je autorka i voditeljka Kažiprsta Danica Vučenić.

Radio B92 jesen počinje i sa emitovanjem novih emisija - Supernova 92 i Potraga.

Autori emisije Potraga - Miša Stojiljković i Saša Leković svakog četvrtka od 10 do 11 časova baviće se traženjem nestalih osoba i uspostavljanjem davno prekinutih veza među ljudima.

Potraga je projekat koji će objediniti televiziju, veb i radio, a učešće slušalaca biće od ključne važnosti u procesu pronalaženja osoba za kojima se traga.

S druge strane, Supernova je audio magazin koji slušaocima nudi aktuelnu muzičku produkciju, ali i mnoštvo zabavnih i nagradnih sadržaja.

Muzičke sladokusce u narednom periodu očekuje i izbor najboljih pesama 90-ih pod sloganom ''dekada koju biste želeli da zaboravite, ali u tome nikada nećete uspeti''.

Radio B92 u jesen i novu programsku šemu ulazi kao ubedljivo najslušanija stanica u Srbiji, sa više od milion i 600 hiljada slušalaca.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.