Nova pravila za ručni prtljag u Vizeru

Izvor: Mondo, 10.Okt.2018, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova pravila za ručni prtljag u "Vizeru"

Niskotarifna avio-kompanija "Vizer" (Wizz Air) uvodi novu politiku prtljaga koja će putnicima olakšati ukrcavanje u avion.

Od 1. novembra, svim putnicima kompanija garantuje i besplatan unos jedne ručne torbe u kabinu na svim letovima.

Svaki putnik će od idućeg meseca imati pravo na jednu besplatnu ručnu torbu (40x30x20 cm) u kabini, dok će onim putnicima koji kupe "Viz" prioritet biti dozvoljeno da unesu i jedan kofer (55x40x23 cm).

Na osnovu reakcija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << putnika i promena obrazaca putovanja, "Vizer" je uveo čekirani prtljag težine do 10 kilograma kako bi omogućio udoban let po početnoj ceni od samo 7 evra.

Rezervacije bez prioriteta izvršene pre 10. oktobra za period putovanja nakon 01. novembra 2018. godine će biti ažurirane tako da omoguće besplatnu čekiranu torbu težine do 10 kilograma, dok će rezervacije sa čekiranim prtljagom dobiti status "Viz" prioriteta.

Ovaj transparentan i jasan pristup politici prtljaga doprineti udobnijem i bržem ukrcavanju, boljem iskustvu putnika i boljem učinku avio-kompanije u pogledu polazaka na vreme.

Uz veću sigurnost da torba može da stane u kabinu i nov, širi izbor veličine i težine prtljaga, putnici sada imaju bogatiji izbor kombinacija nego ikada ranije, navodi se u saopštenju kompanije.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.