Nort Vest: Mamina najslađa balerina

Izvor: Story, 22.Maj.2015, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nort Vest: Mamina najslađa balerina

Ćerka Kim Kardašijan i Kanija Vesta svake nedelje odlazi na satove baleta, a prema rečima slavne mame, malena slatkica uživa u plesu, ali i u biranju plesne opreme

Nort Vest, foto: Profimedia

Kim Kardašijan i njena ćerka Nort Vest uslikane su u Los Anđelesu na povratku sa sata plesa. Preslatka Nort obožava da pleše i zato je mama svake nedelje vodi na balet i satove stepa.

Naravno, za to joj uvek treba i plesna oprema! Kim je priznala >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << da dvogodišnja Nort uvek učestvuje u odabiru odeće koju nosi, a ovoga puta vidimo da je obukla kombinaciju u crnoj boji u kojoj je često viđamo.

Tako je za ovaj sat plesa odabrala crni triko, suknjicu i crne lakovane cipelice sa mašnom za step.

Baš kao i mama, imala je crnu kožnu jaknu u kojem je izgledala kao prava mala modna ikonica.

Izvor: Zadovoljna.hr

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.