Izvor: Luftika.rs, 11.Jul.2023, 13:51

Noa Milivojev sahranjena u Kovilju, potresne scene na groblju, majka se onesvestila

Svirepo ubijenu Nou Milivojev (18) danas na groblju u Kovilju u Šancu rodbina i prijatelji ispratili su na večni počinak uz zvuke trube i pesmu „Tiho noći“.
Majka i baka su jaukale: „Lepotice moja, ne možeš da odeš, sunce moje, princ naš, otvori mu vrata Bože, vodi me sa sobom…“
Majka Boba je odbila da ode sa groblja i onesvestila se, javlja Telegraf.
Molitvu je pročitao prijatelj. „Gospode Hristos pripadamo tebi. Pomenimo sina tvoga Đorđa. Ti si mi vladiko >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << podario ovo čedo. Neka je blagoslov ime tvoje gospođe. Oprosti preminulom čedu tvojemu sve grehe učinjenom u znanju i neznanju.
Ako preminulo čedo naše našom krivicom boraveći u ovom životu i telu svojem, ako je zavoleo, a nije mario za reči tvoje. Molim te oprosti mu čedu sva takva sagresenja.
Oprosti mu sve grehe njegove i izbavi ga iz večnih muka. Tamo gde nema bolesti i tuge nego samo zivota. Jedino si ti gospode iznad svakog greha“, pročitao je Noin prijatelj.
Pop nije na sahrani. Ni Noin brat blizanac.
Spuštena je u raku uz pesmu „Tiho noći“.
Otkriven motiv ubistva Noe Milivojev

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POTRESNE SCENE NA SAHRANI NOE MILIVOJEV: Majka ne može da se pomeri, baka ispušta jauke, a onda počinje poslednji govor...

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023

Danas je u Kovilju sahranjena Noa Milivojev...Ispred kapele na groblju u Kovilju okupila se porodica brutalno ubijene tiktokerke Noe Milivojev (18) kako bi je sahranili...- Čedo moje, sunce moje šta ti je to uradio! Lepo moje dete, ko se usudio da ti tako nešto uradi. Dete moje najlepše - plače...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.