Njene obline ulaze u istoriju!

Izvor: Mondo, 12.Dec.2015, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njene obline ulaze u istoriju!

Klementin Deso je prva plus-size manekenka koja radi za Kristijana Lubutena!

Foto: Instagram/bonjourclem

Poslednjih godina, modna kuća "Kristijan Lubuten" se trudi da u svet mode unese različitost. Najpre su predstavili kolekciju cipela u boji kože, ali su napravljene u dosta nijansi, kako bi odgovarale tamnijoj, crnoj i svetlijoj koži. Sada, ovaj brend je angažovao plus-size manekenku Klementin Deso u svojoj kampanji za karmine.

Ova devojka kaže da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Francuskoj uvek imala problema u svetu mode zbog toga što je krupnija i ima pege na licu. "Međutim, standardni lepote se sada menjaju, a brendovi sve više angažuju devojke raznolikog izgleda. Otvoreniji su prema lepoti i ne traže više samo evropske lepotice, mršave i plave", kaže Klementin. "Ono što su nekada bile mane, sada se posmatraju kao vrline".

Pogledajte Klementin u kratkoj reklami za "Lubuten" karmin.

French. Red. Seductive… Meet my new favorite, the Rouge Mat Velvet from @louboutinworld A @lesmijotes production. Shot in Paris by @mvonthron. Music by #Usher #louboutincharme #beautelouboutin #beauty #french #redlips #lipstick #bonjourclem #louboutin

A video posted by Clémentine Desseaux (@bonjourclem) on Nov 4, 2015 at 12:31pm PST

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.