Njegov centar sveta – Rasta emotivno o ćerki: Devojčice su uvek malo više vezane za oca

Izvor: Story, 08.Feb.2019, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njegov centar sveta – Rasta emotivno o ćerki: Devojčice su uvek malo više vezane za oca

Jedan od najpopularnijih repera u regionu Stefan Đurić Rasta nedavno je objavio svoju novu pesmu koja je dobila simpatije publike, a otkrio je da se za praznike odmorio sa ćerkicom Tarom, te je sad spreman za nove poslovne poduhvate. – Bio sam sa njom, super sam se odmorio, vratio sam se poslu i biće sad ... The post Njegov centar sveta – Rasta emotivno o ćerki: Devojčice su uvek malo više vezane za oca appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Rasta otkrio istinu o odnosu sa Anom Nikolić

Izvor: Tracara.com, 08.Feb.2019

Jedan od najpopularnijih repera u regionu Stefan Đurić Rasta nedavno je objavio svoju novu pesmu koja je dobila simpatije publike. Pred kamerama emisije Premijera otkrio je da se za praznike odmorio sa ćerkicom Tarom, te je sad spreman za nove poslovne poduhvate. “Bio sam sa njom, super sam se...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.