Nisu samo žurke i provodi: Ovako leto provode deca poznatih ličnosti

Izvor: Story, 22.Jul.2015, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nisu samo žurke i provodi: Ovako leto provode deca poznatih ličnosti

Deca poznatih ličnosti domaćeg džet-seta iskoristili su letnji period poput ostalih tinejdžera kako bi uživali, svako na svoj način.

Sofija Šašić ćerka Sonje Vuksanović i Željka Šašića,  ovog leta nakon Tuske, sa porodicom uživa na hrvatskom primorju.

Osim vožnje gliserom, porodičnih trenutaka, Sofija je letnji odmor posvetila i čitanju knjiga. Svakako odmor sa društvom zamenila je uživanju u porodičnim trenucima.

Viktor Živojinović >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << naslednik Lepe Brene i Bobe Živojinovića iskombinovao je letnje dane kako za druženje sa roditeljima, sa kojima inače i provodi skoro svaki slobodan trenutak, kao i kako bi posetio braću u Americi, ali i druženje sa prijateljima na beogradskim splavovima.

Luna Đogani ovog leta po završetku srednje škole odlučila se za provod sa drugaricama u Beogradu, gde uglavnom izlazi po prestoničkim splavovima.

Helena Topalović nasledila je ljubav prema muzici kao i muštuluki na oca, popularnof folkera, pa uglavnom sa prijateljima posećuje očeve nastupe i uživa na bazenima.

Anastasija Ražnatović ovog leta posvetila je romantičnim trenucima koje provodi sa dečkom, Kostadinom Terzićem. Ipak, osim što je par izdvojio vreme za sebe, oni odmaraju i sa zajedničkim društvom i Veljkom.

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.