Nisko, niže - prenisko

Izvor: B92, 17.Jun.2013, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nisko, niže - prenisko

Izgleda da u nekim zemljama svako ima pravo da preuređuje sopstveni automobil kako želi, čak i kada se to kosi sa zdravim razumom.

I ranije smo viđali da vozači neumereno spuštaju oslanjanje svojih četvorotočkaša i ugrađuju im neodgovarajuće pneumatike kako bi postigli sportski efekat. Ipak, ne sećamo se da je neko uradio nešto tako drastično kao vlasnik ove Ford Fieste za tržište Južne Amerike.

Reći za vozača sa video snimka da ima loš ukus kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u pitanju dorađivanje automobila, bila bi previše blaga konstatacija:

Čini se da bi čak i na putevima čija je površina znatno ravnija nego kod ovog na snimku, Fiesta imala problema da se kreće a da pri tom ne zakači podlogu.

Prosto je neverovatno da je neko u stanju da ovo učini svom automobilu. Gume na Fiesti su toliko tanke da izgleda kao da se vozilo kreće samo na felnama. Tako je i najmanja neravnina, kao što je zakrpa na asfaltu, postala nepremostiva prepreka i dovela do toga da se automobil "nasuče" donjim trapom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nisko, niže - prenisko

Izvor: B92, 17.Jun.2013

Izgleda da u nekim zemljama svako ima pravo da preuređuje sopstveni automobil kako želi, čak i kada se to kosi sa zdravim razumom...I ranije smo viđali da vozači neumereno spuštaju oslanjanje svojih četvorotočkaša i ugrađuju im neodgovarajuće pneumatike kako bi postigli sportski efekat. Ipak,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.