Nisam imala hrabrosti da kažem - ne (FOTO)

Izvor: Mondo, 20.Avg.2015, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nisam imala hrabrosti da kažem - ne" (FOTO)

Kara Delevinj je na vrhuncu karijere, ali joj se, izgleda, sve smučilo.

"Neću se više baviti modom. Zbog tog posla nisam napredovala kao ljudsko biće. Posvetiću se glumi", rekla je britanska manekenka (23) za "Tajms".

Kara kaže da je posao modela suviše zahtevan, da je od 2011, kada se prvi put pojavila u svetu mode, prezauzeta, a da joj najviše smeta kako je to sve uticalo na njenu psihu.

"Kada sam počela da radim bila sam mnogo mlada i nedovoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << hrabra da kažem - ne, kada su od mene tražili da uradim nešto što ima seksualnu konotaciju. Pomalo sam feministkinja i zato mi je od toga muka. Počinješ kada si jako mlada i izložena si stvarima koje nisu nimalo sjajne."

Ako volite Karu Delevinj, ne tugujte - gledaćete je na velikom platnu, umesto na modnim pistama i magazinima.

U bioskopima se upravo daje njen prvenac "Paper Towns", a bacite pogled i na ovu foto galeriju:

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.