Nikolina Kovač se oglasila nakon nesreće: Svaki dan može biti poslednji!

Izvor: Story, 22.Jul.2015, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolina Kovač se oglasila nakon nesreće: Svaki dan može biti poslednji!

Još uvek potrešena saobraćajnom nesrećom koju su početkom nedelje preživeli Nikolina Kovač, Saša Kapor i njihov sin Nikolaj, pevačica se oglasila na društvenim mrežama.

Nikolina Kovač, foto: Instagram

Nakon što se u ponedeljak par koji se vraćao iz Sarajeva iznenada kolima survao u Drinu, šokirana porodica  se iz poplavljenog automobila izvukla pomoću lokalnih građana, kojima, kako kažu duguju svoje živote.

Nikolina Kovač i Saša Kapor >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << doživeli saobraćajnu nesreću: Još nam Nikolajev plač odzvanja u ušima

Prestrašena Nikolina danas je na društvenim mrežama sa svojim fanovima podelila svoje misli povodom ovog događaja, koj se na sreću završio bez posledica.

- Dragi moji, samo da znate da smo dobro. Ovakve stvari vas nekad podsete koliko je život nepredvidiv i da svaki dan može da bude poslednji. Čuvajte se i budite uz vama drage ljude - napisala je Nikolina na svom Fejsbuk profilu.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.