Izvor: Luftika.rs, 26.Okt.2023, 18:05

Nikola iz Banjaluke ne može da preboli bivšu, po čitavoj Bijeljni zakupio bilborde sa ljubavnom porukom

Iako bi mnogi od nas odustali i ne bi činili ovakve stvari poučeni iskustvima iz mladosti, Nikola se odlučio na hrabar potez koji će mu biti i jedna velika životna lekcija.
Da li će se na kraju, u poznoj starosti, sa ženom, decom i unucima slatko smejati ovom svom činu ili za njega sudbina ima neke potpuno drugačije planove, to više od njega ne zavisi već od njegove izabranice koju svim silama pokušava da vrati u svoj zagrljaj.
Da oči nikada ne lažu, dokaz je Nikola Jorgić >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << (29) iz Banjaluke. Sa očima punim ljubavi i poštovanja priča o ljubavi svog života – Anastaziji iz Bijeljine.
Da ljubav ne poznaje granice svedoče i dve i po godine njihove veze na daljinu. Nažalost, spletom okolnosti, danas više nisu zajedno, ali Nikola se na sve načine trudi da njih dvoje nastave tamo gde su stali. Kako bi iskazao sve ono što oseća, svoj potpis stavio je na bilborde koji su svetlost dana ugledali na više lokacija u Bijeljini.
Poruke iz srca Uradio je to, kaže, iz srca i duše. Na njima, uz njihovu zajedničku fotografiju piše: „Ti si sunce moga neba. Anastazija volim te. Tvoj Nikola.“
– Jako je onako lepo i prepoznatljivo i upečatljivo. I onda sam ja odlučio se na taj potez, kao što vidite, ima ovde po Bijeljini već par bilborda gde sam ja… nije to nekakav inat ili nešto, to je čisto onako iz duše, da ona vidi. Е sad, do nje je da li će ona to da prihvati, da li će da potvrdi, da li će da odgovori negativno, ali eto, to je sa moje strane ono što je bilo i što će uvek biti. Je li toliko velika ta ljubav prema devojci? Pa ja znam da sa moje strane jeste, a isto tako znam i verujem da je i sa njene. Samo što možda ona to na neki ovaj način kao što ja izobražavam ne može možda da izobrazi, možda i hoće, ali ima neke svoje načine, ali ja verujem da je i sa njene isto toliko jaka kao i sa moje – ispričao je Nikola pred kamerama televizije ATV iz Banjaluke, a preneo je Blic.rs.

Građani Bijeljine oduševljeni Za ovakav gest svi imaju samo reči hvale. Bilbordi sa ljubavnom posvetom građanima Bijeljine izmamili su osmehe na licu i pozitivne reakcije.
– U svakom pogledu je lepo je da se mladi vole, da se druže. Je li lepo videti nešto ovakvo u našem gradu? Pa jeste, super je. Ovo je nešto najljepše što postoji u Bijeljini.
– Jeste stvarno lijepo baš. Potrudio se. Svaka mu čast.
– Pa dobro, danas je malo savremenija omladina i malo opuštenija. U naše vreme to nije bilo tako. Kod nas je bilo malo sakriveno, a sve se menja – kažu građani.
Čeka da se javi Nikola se nada da će iz svega ovoga proizaći dobra, pozitivna priča i da će i sa druge strane odgovor biti potvrdan i pozitivan, na obostrano zadovoljstvo. Do tada, za Anastaziju ima poruku:
– Voleo bih da se javi, ona lično. Da mi pošalje bar poruku, kakav god odgovor da bude. Da li bio pozitivan, da li bio negativan, a ja znam da sam ja od sebe dao sve što sam mogao i daću uvek sve što sam mogao. I održao sam svoju reč. Е pa voleo bih da mi se i ona javi.
Mladi Beograđanin se zaljubio u Puli pa ostavio ljubavnu poruku na steni, sad ceo region traži Saru

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.