Nikola Rađen OTKRIO PRAVU ISTINU i stavio tačku na priče o navodnoj PRELJUBI!

Izvor: Story, 10.Jan.2019, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Rađen OTKRIO PRAVU ISTINU i stavio tačku na priče o navodnoj PRELJUBI!

Pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen pre samo nekoliko dana potpisali su papire za razvod braka. Kkao to obično biva, sada se šire razne priče zašto je došlo do njihovog kraka a jedan od takvih je i Nikolino neverstvo. Iako su Ana i Nikola uzdali zajedničko saopštenje vaterpolista nije mogao da ostane imun na ... The post Nikola Rađen OTKRIO PRAVU ISTINU i stavio tačku na priče o navodnoj PRELJUBI! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

ANA KOKIĆ IZBRISALA SVE RAĐENOVE TRAGOVE, ALI NIJE OVE DVE FOTKE: Kakvo značenje imaju za nju? (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 11.Jan.2019, 00:52

Pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen stavili su tačku na svoj desetogodišnji brak na Božić. Oni su potpisali papire za razvod braka i zamolili javnost za privatnost. Međutim, ono što je zanimljivo jeste to da Ana na svom Instagram nalogu među svojih 678 objava ima samo dve sa Nikolom....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.