Nikola Peković staje na ludi kamen

Izvor: Story, 08.Feb.2016, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Peković staje na ludi kamen

Kako prenose domaći mediji, poznati košarkaš izgovoriće sudbonosno da

Nikola Peković, foto: Kurir

Nikola Peković u junu bi trebalo da razmeni bračne zavete sa svojom izabranicom, Violetom Milinković, prenosi Alo.

Nakon samo šest meseci veze, koju je košarkaš uspešno skrivao od medija, Nikola je zaprosio buduću suprugu i zakazao svadbu u prestižnom hotelu u Bečićima.

- Peković je morao da se vrati u Ameriku, a Violeta je >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << ostala u Pljevljima zbog posla. Konstantno su bili u kontaktu bez obzira na vremensku razliku. Za Novu godinu, ona je otišla u Ameriku kod svog dragog, gde je provela novogodišnje i božićne praznike, kada ju je i zaprosio. Odmah su počeli da prave planove za veliko svadbeno veselje, a Peković je tek pre nekoliko dana javio porodici i familiji lepe vesti. Svadba će biti u junu u prestižnom hotelu u Bečićima, gde se prošle godine udala i njegova sestra. Mlada uveliko bira venčanicu, a što se muzike tiče, po mladoženjinoj želji, pevaće Aca Lukas, Saša Matić i Tropiko bend - prenosi izvor.

Izvor: Alo.rs

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.