Nikol sasvim iskreno o svojim demonima

Izvor: Mondo, 13.Dec.2016, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikol sasvim iskreno o svojim "demonima"

Pevačica Nikol Šercinger otvoreno je govorila o nedostatku samopouzdanja, pritisku da izgleda savršeno i o svojim "demonima".

Foto: Guliver/Cover Images/WENN

Nikol Šercinger (38) kaže da su joj godine pomogle da jasnije sagleda život i pomogle joj da pobedi svoje "demone".

"Kako stariš gledaš na stvari iz jasnije perspektive. Napokon sam naučila da ne stvaram sebi tenziju i da ne pokušavam da ispunim tuđa očekivanja", kaže pevačica. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Pijana u žiriju?! (VIDEO)

"Moraš da naučiš da voliš sebe, da prihvatiš sebe i da ne razmjišljaš previše o tome šta drugi ljudi misle".

Ova lepotica kaže da je balans za nju "sve" i da voli da vežba jer je to super način za prirodno podizanje raspoloženja.

Nikol kaže da ne oseća pritisak da izgleda mlađe, ali da je taj stav tek nedavno usvojila.

Zašto, lepotice, zašto?! (FOTO)

"Na žene i devojke se vrši veliki pritisak da izgledaju na određen način. I ja sam zbog toga, kada sam bila mlađa, bila veoma nesigurna u sebe. Provodila sam dosta vremena upoređujući se sa drugima i gledajući se ispred ogledala. Ali, s godinama sam naučila da niko nije savršen. Naučila sam da prihvatim svoje mane, da volim sebe i svoj izgled. Mislim da, kod većine ljudi, uz godine dolazi i samopouzdanje. A ako si srećan i samouveren, onda se bolje osećaš i bolje izgledaš, pa nije ni važno koliko imaš godina".

Kao što možete da vidite na fotografijama ispod, Nikol sada pršti od samopouzdanja:

Lepa pevačica kaže da veruje da lepota dolazi iznutra i da je veoma važno šta unosimo u organizam.

"Pokušavam da spavam što više mogu, mada uz moj raspored to nije uvek lako. Smatram da ono što unosimo u sebe ima veliki uticaj na to kako se osećamo i kako izgledamo".

Šta bi ti falilo da si se skinula... (VIDEO)

Šercingerova kaže da dan voli da počne "dobrim" doručkom, poput omleta ili barenih jaja, avokadom i dimljenim lososom, a za ručak i večeru voli da jede suši.

Trudi se da izbegava šećer i kofein, pa zato bira čaj umesto kafe, a njena omiljena poslastica su bademi preliveni čokoladom.

Seksi pevačica redovno trenira jer je to dobro za održavanje fizičkog i mentalno zdravlja, a najviše voli da vozi bicikl, praktikuje bikram jogu i džogira jer joj to pomaže da se "isključi".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.