Nikol Šerzinger SKRHANA: Ovo je kao noćna mora iz koje nikad nećemo moći da se probudimo

Izvor: Story, 31.Okt.2019, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikol Šerzinger SKRHANA: Ovo je kao noćna mora iz koje nikad nećemo moći da se probudimo

Nakon što je njen brat od strica Džon Frederik (35) poginuo 26. oktobra u Fort Loderdejlu kada ga je nepoznati vozač udario automobilom, Nikol Šerzinger je zatražila pomoć od svojih pratilaca kako bi počinilac ovog dela bio pronađen. Ova lepotica se oglasila na društvenim mrežama objavivši fotografiju svog rođaka uz koju je napisala: – Ovo ... The post Nikol Šerzinger SKRHANA: Ovo je kao noćna mora iz koje nikad nećemo moći da se probudimo appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Tragedija: Ubijen brat popularne pevačice, napadač ga ostavio da umre nasred puta

Izvor: Blic, 31.Okt.2019

Pevačica Nikol Šerzinger na svom Instagram profilu objavila je tužnu vest da je njen brat od strica Džon Federik (35) ubijen 26. oktobra na Floridi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.