Nikol Kidman kao Majkl Džekson: Neuspela plastična operacija nosa

Izvor: Story, 08.Feb.2015, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikol Kidman kao Majkl Džekson: Neuspela plastična operacija nosa

Holivudska glumica je htela samo da izgleda mlađe, ali na račun novog nosa dobila je samo loše kritike

Nikol Kidman, foto: Profimedia

Predstavljanje filma Queen of the Desert na filmskom fesitvalu u Berlinu zasenio je plastičan izgled glavne glumice. Ni najbolja šminka nije uspela ulepšati krivi i previše pćast nos Nikol Kidman.

Australijsku glumicu, koja je na početku karijere sredinom 90ih porculanskom puti i riđom kovrdžavom kosom >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << unela dašak originalnosti u Holivodu, unakazili su prečesti estetski zahvati. Iako se kune da joj je nos prirodan, ali zbog šminke izgleda drugačije, Kidman sve više liči na pokojnog kralja pop-a Majkla Džeksona.

- Kada bi joj narastao svaki put kad laže, kao Pinokiju, već bi bila dvojnica Virdžinije Vulf, koja je glumila u filmu Sati i tada nosila veći veštački nos - šalili su se gosti festivala.

Ime nekadašnje seks bombe sve je češće na popusti primera loše estetske hirurgije.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.