Nikada nije kasno: 8 najboljih studija za jogu u Novom Sadu

Izvor: Luftika.rs, 15.Mar.2024, 16:53

Nikada nije kasno: 8 najboljih studija za jogu u Novom Sadu

Kada kažemo joga, prvo pomislimo na vežbe tela i disanja. Sam naziv “yoga”, potiče od sanskrita, drevnog jezika Indije i znači ujediniti, tako da je joga zapravo drevna nauka, kojom se postiže idealna harmonija tela, duha i uma. 
Pored toga što blagotvorno deluje na organizam zbog fizičke vežbe, joga takođe podstiče mentalno i emocionalno blagostanje, pomažući u smanjenju stresa, poboljšanju koncentracije i stvaranju opšteg osećaja mira i zadovoljstva.
Istraživali smo gde u Novom Sadu može da se praktikuje joga, a ovo su 8 najboljih studija joge u Novom Sadu, koji nude najrazličitije mogućnosti.
Bibindu Yoga Studio Bibindu Yoga Studio, Novi Sad Adresa: Jozefa Marčoka 1...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.